Τα προϊόντα της παλιάς εποχής έχουν μεταφερθεί από τα ανοιχτά σε τεράστιες αστικές περιοχές και πόλεις, καθώς και το αντίστροφο. Εμπορεύματα έχουν επίσης ανταλλαγεί με γειτονικά και μακρινά έθνη. Το καλύτερο μοντέλο είναι το απαρχαιωμένο Silk Route. Το μάθημα Silk χρησιμοποίησε διάφορους τρόπους μεταφοράς ανάλογα με την περιοχή. Ενώ σε ορισμένα σημεία οι καμήλες χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά προϊόντων ως νηοπομπές, στις παραλιακές περιοχές τα πλοία ήταν ο προτιμώμενος τρόπος μεταφοράς.

Μεταφορά προϊόντων, άνοδος στην παγκόσμια οικονομία

Η μεταφορά προϊόντων είναι ένας ευρύς όρος που ενσωματώνει μερικά είδη ασκήσεων και μεθόδων μεταφοράς. Μεταφορά φυσικών ουσιών από μεταφορική εταιρεια ορυχεία ή περιοχές δασών σε γραμμές παραγωγής, αποστολή των ολοκληρωμένων εμπορευμάτων σε επιχειρηματικούς τομείς, κυκλοφορία εμπορευμάτων σε διαφορετικές κοινότητες αγοραστών συνολικά είναι μόνο ένα μέρος των ασκήσεων που υπάγονται στην κατηγορία.

Ένα άλλο μοντέλο που μπορεί να εκφραστεί είναι αυτό των κηπευτικών προϊόντων που μεταφέρονται σε μονάδα χειρισμού τροφίμων. Τα διακινούμενα εμπορεύματα στη συνέχεια τοποθετούνται σε αποθήκη για να μεταφερθούν στις εστίες κυκλοφορίας.

Η μέθοδος μεταφοράς που χρησιμοποιήθηκε σε αυτόν τον κύκλο θα αλλάξει ευρέως ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων που θα μετακινηθούν, την απόγνωση και τη γεωλογική γεωγραφία της περιοχής. Σήμερα τα προϊόντα μετακινούνται χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους μεταφοράς που οδηγούν σε διόδους πλοίων. Οι αίθουσες μεταφοράς μαζί με ιδανικές παραδόσεις και υποχρεώσεις έχουν υποστηρίξει τις ανταλλαγές σε διάφορες περιοχές του πλανήτη.

Η ικανή μεταφορά των εμπορευμάτων εξαρτάται από

Η υποδομή
Οχήματα ή τρόπος μεταφοράς
Καθήκοντα και οργάνωση
Προμήθεια και χρήση ενέργειας ή καυσίμων
Οι διάφοροι τρόποι μεταφοράς προϊόντων

Του δρόμου

Οι οδικές μεταφορές (Roadways) είναι η πιο έμπειρη μέθοδος μεταφοράς που χρησιμοποιείται για τη μετακίνηση εμπορευμάτων. Είτε ως μονοπάτια πομπής είτε ως καθαροί δρόμοι, οι δρόμοι έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στο παρελθόν. Οι οδικές μεταφορές με αυτοκίνητα άλλαξαν και σήμερα τα φορτηγά φορτηγών, τα καρότσια και τα ρυμουλκούμενα μεταφέρουν τεράστιους όγκους προϊόντων σε διακρατικά.

Επιπλέον, με περαιτέρω αναπτυγμένες τεχνικές για ξαπλώστρες που χρησιμοποιούν υλικά όπως τσιμέντο και περιοχή προσγείωσης, οι δρόμοι είναι επί του παρόντος πολύ πιο συμπαγείς. Περαιτέρω πρόοδος στον δομικό σχεδιασμό έχουν υπονοήσει ότι οι επεκτάσεις μπορούν να γίνουν σε υδάτινα σώματα που λειτουργούν με την ανάπτυξη προϊόντων σε περιοχές που απομονώνονται από ρέματα.

Θαλάσσιες μεταφορές

Οι ωκεάνιες μεταφορές ήταν πάντα ένας σημαντικός τρόπος μεταφοράς προϊόντων σε έθνη και ηπειρωτική χώρα. Καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια σε αντίθεση με τους δρόμους ή τους σιδηροδρόμους, τα εμπορευματικά σκάφη μπορούν να μεταφέρουν τεράστιο αριθμό πολλών φορτίων σε μια μοναχική εκδρομή ξεκινώντας από το ένα λιμάνι και μετά στο επόμενο.

Με τον ερχομό της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, τα εμπορεύματα μπορούν πλέον να μεταφέρονται αβίαστα χρησιμοποιώντας πλοία που μπορούν να απορριφθούν στα λιμάνια και στη συνέχεια να αποσταλούν μέσω σιδηροδρομικών μεταφορών σε επιχειρηματικούς τομείς της ενδοχώρας.

Σιδηρόδρομοι

Μετά τη Βιομηχανική Επανάσταση, οι σιδηροδρομικές μεταφορές άρχισαν να χρησιμοποιούνται ευρέως για τη μεταφορά εμπορευμάτων. Η καινοτομία των σιδηροδρόμων έχει λειτουργήσει εντυπωσιακά σε βάθος χρόνου. Σήμερα τα ηλεκτρικά τρένα ντίζελ τραβούν τεράστιες ποσότητες φορτίου σε πολλές περιοχές του πλανήτη.

Οι γρήγορες σιδηροδρομικές μεταφορές έχουν καταλήξει να είναι ικανοί στη μεταφορά προϊόντων σε τεράστιες αποστάσεις σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία και η Κίνα και στην Ευρώπη.

Αεροπορικές διαδρομές

Η χρήση του αεροπλάνου στη μετακίνηση εμπορευμάτων έχει ως επί το πλείστον περιοριστεί σε περιοχές όπου η ανησυχία είναι η βασική ανάγκη. Τεράστιοι αερομεταφορείς εμπορευμάτων όπως τα Boeing 707 και 727 μπορούν να μεταφέρουν τεράστια φορτία κάθε φορά.

Ούτως ή άλλως το κόστος της μεταφοράς και ο περιορισμός στον όγκο των εμπορευμάτων που μπορούν να μετακινηθούν κάθε φορά έχουν αποτρέψει την τεράστια εμβέλεια της χρήσης του αεροπλάνου στην ανάπτυξη προϊόντων.

Η τακτοποίηση είναι κομβική

Ενώ η Κίνηση Αγαθών, η Μεταφορά επηρεάζει σαφώς τον νομισματικό κύκλο, επηρεάζει επίσης προφανώς το κλίμα. Η τακτοποίηση είναι θεμελιώδης για την αντιμετώπιση των διαφόρων μεταβλητών που περιλαμβάνονται. Ένα πολύ διευθετημένο πλαίσιο μεταφοράς θα χρησιμοποιεί προσβάσιμα γραφεία και θα εγγυάται μια ομαλοποιημένη και φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία μεταφοράς με μικρότερο κόστος

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.